III Sukutapaaminen Reisjärvellä 10. heinäkuuta 1999

Ensimmäisen kerran maaliskuussa 1999 sukuseuran hallitus keskusteli kotisivuista, jotka pitäisi tehdä sukuseuralle. Päätettiin tehdä kotisivut. Sivut tekisi Jarkko Pihlaja ja Leena Tiainen tekisi viimeistelyn.
Laura Kokkonen – Paanasen johdolla joukko Reisjärveläisiä järjesti kolmannen sukutapaamisen Reisjärven kansaopistolla. Opiston tilat olivat suvun jäsenten käytössä koko viikonlopun. Varsinainen juhla ja sukukokous olivat lauantaina 10. heinäkuuta. Samalle päivälle oli järjestetty retkiä Reisjärvelle.

Sukutapaamisessa oli linnunpelätin kilpailu, johon hallituksen jäsenten oli tehtävä linnunpelätin. Parhaan pelättimen teki Vesa Saarinen Espoosta. Illan päätteeksi linnunpelättimet huutokaupattiin sukuseuran hyväksi. Iltanuotiolla paistettiin makkaraa ja tutustuttiin toinen toisiimme.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin seuraavaksi kolmevuotiskaudeksi Leena Tiainen Tikkakoskelta ja varapuheenjohtajaksi Laura Kokkonen – Paananen Paavolasta. Sihteerinä jatkaa Virpi Pihlaja Pihtiputaalta. Rahastonhoitajana toimii hallituksen ulkopuolelta Terttu Paananen Pihtiputaalta. Muut jäsenet ovat:

  • Pentti Varis, Jyväskylä. varajäsenestä varsinaiseksi jäseneksi
  • Orvokki Vääriskoski, Ruukki, uutena
  • Eero Kokko, Viitasaari
  • Kaisu Ketoniemi, Lapua, uutena
  • Ilkka Tupala, Kauttualta tuli varajäseneksi uutena

Heikki Suihkonen Viitasaarelta ja Taina Toikkanen Pihtiputaalta jäivät pois hallituksesta. Sukuseuran tilintarkastajiksi valittiin seuraavalle kolmivuotistoimikaudelle Terttu Paananen Pihtiputaalta ja Helena Kinnunen Reisjärveltä ja varalle Sulo Kananen Mäntästä ja Vilho Kokkonen Reisjärveltä. Terttu Paananen ei voinut jatkaa tilintarkastajana koska hänet valittiin myöhemmin sukuseuran rahastonhoitajaksi.

Sukujuhlan kaukaisimmat vieraat olivat USA:sta Karen ja Terry Baker.
Vuoden 1998 aikana Anna – Liisa ja Veikko Heikkilä Kanadasta lahjoittivat sukuseuralle taulun sekä kuva-aiheita postikortteja varten. Lahjoitettu taulu oli tällä kertaa kuva Pihtiputaan vanhasta kaksiholvisesta kivisillasta, joka on valmistunut ajokuntoon 1924 ja tehty kulkemaan Heinäjoen eli putaanvirran yli. Taulu huutokaupattiin Reisjärvellä sukuseuratyön hyväksi.

Laura Kokkonen – Paananen laittoi sukujuhlassa liikkeelle kaksi kyläluutaa. Luutien mukana seurasi vihko johon piti kirjoittaa missä luuta on luuhannut. Laura piti myös suvun nuorimmille jäsenille serkku – kerhoa.
Vielä keskeneräisiä projekteja on sukuseuran vaakuna, sukukirja ja Vilho Kokkosen elämäntarina kirjaksi.

 Jäsentiedote on ilmestynyt vuosittain ja hallitus on kokoontunut kaksi kertaa vuodessa ja tutustunut samalla niihin paikkoihin jossa kokoukset on pidetty.
Leena Tiainen teki yhden jäsentiedotteen sekä käänsi joitakin tiedotteita englannin kielelle, muut jäsentiedotteet on koonnut Virpi Pihlaja.

Leena Tiainen oli sukuseuran puheenjohtajana vielä hallituksen kokouksessa huhtikuussa 2001. Syksystä 2001 alkaen varapuheenjohtaja Laura Kokkonen – Paananen alkoi hoitamaan puheenjohtajan tehtäviä Leenan ilmoitettua ettei ole enää käytettävissä.

IV Sukutapaaminen Pihtiputaalla 27.7. – 28.7.2002

Tästä pääset edelliselle sivulle