Sukujuhlan XI 2024 ohjelma

Kokko – Kokkonen Sukuseura ry:n X sukutapaaminen
Koliman leirikeskuksessa Viitasaaren Pasalassa 27.7.2024

Päivä alkaa Viitasaaren kirkolta klo 12:00.
Käymme Matilda, Eemil ja Artturi Kokon haudalla, jonne laskemme kukkia. Lähellä on myös Martta Suihkosen os. Kokko hautapaikka, Veikko Kokon sankarihauta sekä Uusitalo – Varis sukuhaaran hautapaikka.

Klo 13:00 yhteinen ruokailu ravintola Lyhdyssä Haapasaarentie 5, https://www.ravintolalyhty.fi/

Ruokailun jälkeen siirrymme Savivuorelle metsätyöperinteestä kertovaan ulkomuseoon. Alueella on mm. Kokon tilalta tuotu aittarakennus.

Savivuorelta jatkamme Koliman leirikeskukseen, missä nautimme päiväkahvit noin 15:30 Kahvittelun lomassa seinälle heijastuu kuvaesitys Kokkolassa / Kolimalla eläneistä sukulaisista.

Klo 16:30 Musiikkia – Eteläpohjanmaalainen MÄSÄ duo. (Kyösti Järvelä – viulu, laulu Lauri Kotamäki – 2,5-rivinen haitari, laulu)


Sukukokous – mm. valitaan seuraavan kauden hallituksen jäsenet.

Jos keli sallii ja on kiinnostuneita näkemään Kokkola vesiltä käsin, on se mahdollista. Pienimuotoisesti pari kierrosta moottoriveneellään Kokkolan rannassa.

Loppupäivä vapaata ohjelmaa ja seurustelua

Leirikeskuksella voi uida ja lämmittää sauna. Alueella on pari nuotiopaikkaa, missä voi tulistella ja vaikka iltapalaksi paistaa makkaraa ym.

Leirikeskus on käytössämme pe 26.7. klo 12 alkaen aina su 28.7. klo 12:00 asti.

Iltapalan jokainen tuo mukanaan, samoin mahdolliset leirikeskuksessa yöpyjät aamupalan. Leirikeskuksella kaksi isoa jääkaappia, sopii hyvin evästä.

Leirikeskuksessa on mahdollista yöpyä, omat liinavaatteet oltava mukana. Alueella myös yksi 4 hengen mökki. https://viitasaari.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/koliman-leirikeskus/

Muita majoituspaikkoja Viitasaarella ja Pihtiputaalla:

Tervetuloa!