Hallituksen kokous 6.4.2024

Sukuseuran hallitus kokousti Pihtiputaan Hubteekilla lauantaina 6.4.2024.

Kokous hyväksyi vuosikertomuksen 2023 sekä hyväksyi ja allekirjoitti tilinpäätöksen vuodelta 2023. Vuosikertomuksesta todettiin, että sukuseuran jäsenmäärässä ei ole tapahtunut suuria muutoksia. Koko sukuseuran tapahtumia ei ole järjestetty, minkä johdosta tilinpäätös oli hieman ylijäämäinen, vaikkakin postikulujen jatkuva nousu verottaa kassaa. Sukukirjan toisen osan tekemistä varten varoja tulisi olla käytettävissä kohtalaisen suurikin määrä.

Sukukirjan ensimmäistä todettiin olevan vielä runsaasti jäljellä sukulaisten ostettavaksi. Kirjavarastossa on kiinni kohtalainen määrä sukuseuran varallisuutta. Päätettiin myydä kirjaa sukukokouksessa paikan päällä tarjoushintaan 50 euroa.

Hallitus hyväksyi myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuosille 2024-2026 esitettäväksi sukukokoukselle, joka päätettiin kutsua koolle 27.7.2024 Viitasaaren Pasalaan Koliman leirikeskukselle.

Postikuluissa säästämiseksi pyritään jatkossa keräämään jäsenistön sähköpostiosoitteita aktiivisemmin, jotta jäsentiedote voitaisiin toimittaa osalle jäseniä sähköisenä versiona postittamisen sijaan.

Todettiin, että kirjoituksia jäsentiedotteeseen kaivataan vielä. Niitä voi lähettää puheenjohtajalle 20.4. saakka.

Vastaa